Mofturi, "fite", micute obsesii...-15
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
Re: Mofturi, "fite", micute obsesii...
MissO girl a scris:- imi vine sa ii omor pe astia de la primarie d fiecare data cand iau o groapa ca nu repara drumurile - trebuie sa am bezna in camera ca sa pot dormi - nu suport sa vad o pereche de cizme frumoase rau si sa nu o cumpar...imi stric ziua - nu suport dezordinea si mizeria - nu suport frizerii care nu stiu sa tunda
amin
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
inca una nu suport sa beau cafea, ceai sau orice altceva (din categoria asta) si sa nu fie fierbinte fapt pt care nu ma "lalai" o juma de ora la cafea pt ca se raceste si nu mi mai place
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
La mine e invers, imi place cafeaua aproape rece...sau mai bine zis putin calduta
- D. Loredana
- Hero member
- De la: Timişoara
- Inregistrat: 2008-09-24
- Site
D. Loredana a scris:D. Loredana a scris:D. Loredana a scris:* Nu-mi place să iau bani de la altcineva, dar nici să dau. * Nu suport să-i fie cuiva milă de mine. * Nu-mi place să merg la WC ?n altă parte, dec?t acasă. * Nu suport să găsesc păr ?n m?ncare. * Mă spăl pe m?ini de 100 de ori pe zi. * Nu suport să bea cineva din sticla mea cu apă sau suc. * Nu suport ţiganii.
* Nu suport să mă corecteze cineva. * Mi-e frică de c?inii vagabonzi. * Am un prosop separat pentru picioare şi altul pentru " partea sensibilă " şi fac ur?t de tot, dacă cineva ?l foloseşte. * Nu-mi place ca cineva să mă judece. * Nu pot să dorm fără ciorapi, nici vara, pentru că altfel mă dor picioarele.
* Nu-mi suport să mă ?mpingă cineva, ?mi vine să-l / s-o bat. * Nu suport coşurile coapte, imediat le storc, chiar dacă ?mi pare rău după aceea (am ?ncercat să nu le mai stroc, dar nu mă pot abţine ) * Nu-mi plac musafirii nepoftiţi sau nesimiţiţi, care ?ntră ?ncălţaţi şi fac dezordine. * Nu suport să aud că sunt b?rfită. * M-am săturat de vedetele blonde. * Nu suport să mă deranjeze cineva c?nd ?nvăţ, şi c?nd ?nvăţ trebuie să fac pauze foarte des, din 10 ?n 10 minute, altfel nu mai reţin nimic. * Nu suport să răm?n fără bani.
* Atunci, c?nd mă cert cu prietenul trebuie să mă sune el primul, dacă ?l sun eu prima, mă simt umilită şi ?mi pare rău, şi dacă ?l sun eu nu suport să nu-mi răspundă, fac ur?t. * Nu suport să fiu comparată cu altcineva. * Nu suport să nu fiu luată ?n serios.
Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-02-13 13:47:20)
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
MissO girl a scris:- imi vine sa ii omor pe astia de la primarie d fiecare data cand iau o groapa ca nu repara drumurile - trebuie sa am bezna in camera ca sa pot dormi - nu suport sa vad o pereche de cizme frumoase rau si sa nu o cumpar...imi stric ziua - nu suport dezordinea si mizeria - nu suport frizerii care nu stiu sa tunda
si cum imi stricasem 2 saptameni in care nu am putut eu sa invat pt examene din vina lor azi am fost de mi-am satisfacut obsesia
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
intotdeauna, da INTOTDEAUNA cand plec de acasa am impresia k nu am incuiat usa...desi imi aduc aminte ca am bagat cheia in usa dar nu imi aduc aminte daca am si incuiat-o...de cate ori nu m-am intors sa verific, Doamne...
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- jucaria nimanui
- Full member
- De la: plec pe marte...
- Inregistrat: 2008-03-15
nu suport ca atunci cand dorm sa faca cineva galagie..oricat de mica ar fi nu suport ca prietenul sa imi inchida telefonul in nas nu suport sa fiu comparata cu altii nu suport sa fiu barfita nu suport persoanele care in fata mea imi sunt prieteni si pe la spate ma vorbesc de rau nu suport persoanele laudaroase nu suport ca atunci cand mananc sa stea cineva langa mine sa se uite nu imi place ca atunci cand vin de la scoala sa fiu moarta de foame si sa nu gasesc mancare pregatita
stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!
- syd
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-09-01
- D. Loredana
- Hero member
- De la: Timişoara
- Inregistrat: 2008-09-24
- Site
D. Loredana a scris:D. Loredana a scris:D. Loredana a scris:* Nu suport să mă corecteze cineva. * Mi-e frică de c?inii vagabonzi. * Am un prosop separat pentru picioare şi altul pentru " partea sensibilă " şi fac ur?t de tot, dacă cineva ?l foloseşte. * Nu-mi place ca cineva să mă judece. * Nu pot să dorm fără ciorapi, nici vara, pentru că altfel mă dor picioarele.
* Nu-mi suport să mă ?mpingă cineva, ?mi vine să-l / s-o bat. * Nu suport coşurile coapte, imediat le storc, chiar dacă ?mi pare rău după aceea (am ?ncercat să nu le mai stroc, dar nu mă pot abţine ) * Nu-mi plac musafirii nepoftiţi sau nesimiţiţi, care ?ntră ?ncălţaţi şi fac dezordine. * Nu suport să aud că sunt b?rfită. * M-am săturat de vedetele blonde. * Nu suport să mă deranjeze cineva c?nd ?nvăţ, şi c?nd ?nvăţ trebuie să fac pauze foarte des, din 10 ?n 10 minute, altfel nu mai reţin nimic. * Nu suport să răm?n fără bani.
* Atunci, c?nd mă cert cu prietenul trebuie să mă sune el primul, dacă ?l sun eu prima, mă simt umilită şi ?mi pare rău, şi dacă ?l sun eu nu suport să nu-mi răspundă, fac ur?t. * Nu suport să fiu comparată cu altcineva. * Nu suport să nu fiu luată ?n serios.
* Nu suport să mi se spună să tac, c?nd vreau să explic ceva sau c?nd sunt nervoasă. * Nu suport să nu-mi fie apreciat (ă) efortul / munca ?ntr-o situaţie, oricare ar fi aceasta. * Urăsc indiferenţa, o urăsc, şi genul acesta de oameni, de asemenea! * C?nd mă cert cu cineva, acel cineva trebuie să se certe cu mine, altfel izbucnesc şi mai tare. * Nu suport oamenii, care se str?mbă, c?nd tu ?ţi spui părerea. * Nu suport cum pune mama hainele la uscat, le prinde de capătul de jos şi după aceea arată ca şi cum cineva ar fi tras de ele . Şi dacă la calci tot aşa răm?n. * Nu suport oamenii care se supără fără niciun motiv şi care nu spun ce ?i deranjeză.
Bun topicul acesta, aşa m-am dat şi eu seama ce persoană dificilă sunt !
Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-10-03 23:37:27)
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)
- blackberry
- Insomniac member
De fiecare data cand dorm, pozitia mea preferata este cu picioarele drepte, intinse si mainile pe piept Si.. de fiecare data cand ma asez asa (inconstient), imi schimb pozitia imediat, desi asa dormeam cel mai bine Si mai era una ..
Ultima oara a fost editat de blackberry (2010-02-24 20:13:42)
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- cristinaV
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-03-26
Wildhoney a scris:intotdeauna, da INTOTDEAUNA cand plec de acasa am impresia k nu am incuiat usa...desi imi aduc aminte ca am bagat cheia in usa dar nu imi aduc aminte daca am si incuiat-o...de cate ori nu m-am intors sa verific, Doamne...
credeam ca sunt singura,pe mine deja ma deranjeaza chestia asta si nu stiu ce sa fac
- blackberry
- Insomniac member
Eu sunt asa cu aragazul si cu placa lasata in priza
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
cristinaV a scris:Wildhoney a scris:intotdeauna, da INTOTDEAUNA cand plec de acasa am impresia k nu am incuiat usa...desi imi aduc aminte ca am bagat cheia in usa dar nu imi aduc aminte daca am si incuiat-o...de cate ori nu m-am intors sa verific, Doamne...
credeam ca sunt singura,pe mine deja ma deranjeaza chestia asta si nu stiu ce sa fac
mie mi se intampla pentru ca atunci cand inchid usa sunt deja cu gandul in alte parti, la ce am de facut mai incolo...asa ca acum cand inchid usa imi spun de 2-3 ori "da, am tras cheia si am verificat" si incerc sa imi pastrez imaginea in minte cum am verificat usa si era inchisa
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- cristinaV
- Sr. member
blackberry a scris:Eu sunt asa cu aragazul si cu placa lasata in priza
eu sunt cu toate si nu numai cand plec si inainte sa ma culc
- blackberry
- Insomniac member
Daaa cristina, asa si eu Nu ma ia somnul..
- cristinaV
- Sr. member
blackberry a scris:Daaa cristina, asa si eu Nu ma ia somnul..
da,cred ca trebuie sa facem un topic special,eu chiar nu stiu ce sa mai fac.
- blackberry
- Insomniac member
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|